Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش کادر درمانی پزشکان متخصص بیمارستان نتیجه داد و آرمان ۵ ماهه حالش رو به بهبود است.

به گزارش شریان نیوز، «شکر خدا حالش خوب است و به تغذیه هم واکنش خوبی نشان داده است. با وجود اینکه جراحات زیادی در تنش مشهود بود، اما خوشبختانه تلاش کادر درمانی پزشکان متخصص بیمارستان اکبر مشهد نتیجه داد و آرمان ۵ ماهه حالش رو به بهبود است» این‌ها گوشه‌ای از صحبت‌های  مجید سزاوار، فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر و پزشک معالج نوزاد ۵ ماهه‌ای است که به دلیل کودک آزاری از بجنورد به بیمارستان اکبر منتقل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرگذشت آرمان

اما ماجرای این نوزاد معصوم که گزارش آن در بیستم تیر ماه امسال منتشر شد از این قرار است که اوایل تیرماه مردی سالخورده به همراه دخترش نوزادی ۵ ماهه را با مجموعه‌ای از زخم‌های کهنه و جدید به بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد برده و کادر درمانی بیمارستان با مشاهده جراحات شدید بر صورت، دست‌ها، پاها، دهان و سینه آرمان پنج ماهه و وخامت حالش، این طفل در بستری می‌کنند.

آثار زخم‌های عمیق بر کف پا‌ها و سینه، جای دندان بر بدن، علائم سوختگی بر صورت و دهان این طفل معصوم احتمال کودک آزاری را برای تیم درمانی بیمارستان قوت بخشید. از همین رو موضوع به مرجع قضایی و مددکاران بهزیستی اعلام شد. این نوزاد به دلیل شرایطی که داشت برای دریافت اقدامات تخصصی‌تر به بیمارستان فوق تخصصی اکبر مشهد منتقل و تحت درمان قرار گرفت.

 بیشتر بخوانید:«آرمان»، قربانی نوزاد آزاری + عکس

 

 

آرمان تحت نظر بهزیستی مشهد است

 مجید سزاوار، پزشک معالج این نوزاد پنج ماه  با اشاره به این مطلب که «آرمان» شرایط عمومی مطلوبی دارد و ۳ روز پیش از بیمارستان اکبر مرخص شده و تحت نظر بهزیستی مشهد نگهداری می‌شود مرهمی بر تراژدی غم انگیز این پرونده گذاشت.

این پزشک متخصص درباره جراحاتی که این کودک ۵ ماهه در زمان انتقال به بیمارستان داشته است توضیح داد: روی بدن و کف پای آرمان آثار قدیمی که به نظر می‌رسد ناشی از سوزاندن با جسم داغ است وجود داشت و جراحات جدیدی نیز بر روی گونه چپ و بازو و تن او نیز مشاهده می‌شد که ناشی از سوزانده شدن با ماده‌ای اسیدی بود.

خبر خوبی که  سزاوار برای ما داشت این بود که احشای داخلی و دستگاه گوارش آرمان آسیب ندیده به این دلیل که این نوزاد ماده سوزاننده خورانده شده به او را نبلعیده است، اما آثار سوختگی بر روی لب‌ها و صورت کودک که به دلیل بیرون ریختن ماده اسیدی به وجود آمده به طور کامل حذف نمی‌شود.

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان طبق تشخیص‌های بالینی خود که از این کودک پنج ماهه انجام داده، معتقد است ضایعات و جراحات آرمان با توجه به سن و وضعیتش توجیه علمی ندارد و یک کودک پنج ماهه قادر نیست خود چیزی را بخورد و آثار سوختگی روی دهان و صورت گویای این موضوع است که چیزی را به او خورانده اند.

 

کودک آزاری در حق آرمان

او براساس اظهار نظر‌های متخصصان پزشکی قانونی انجام می‌دهد مدعی است که ضایعات روی لب‌ها و صورت عادی نیست و مانند مواردی بوده که سکه داغ یا سیگار بر روی پوست زده شده باشد بر همین اساس متخصصان این امر، موضوع کودک آزاری را تأیید می‌کنند.

طبق گفته سزاوار، آرمان بعد از ترخیص به بهزیستی مشهد تحویل داده شده و طبق قرار قانونی بناست از بهزیستی مشهد به سازمان بهزیستی بجنورد منتقل شود. فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر ایجاد شرایط امن برای کودکانی که مشکوک به کودک آزاری هستند را قدم اول کادر درمانی هر بیمارستانی در مواجه با این موضوع دانست و گفت: روز اولی که آرمان بستری شد عمه و پدرش همراه این طفل بودند، اما براساس احتمالات و نظرات همکارانمان در بجنورد درباره احتمال کودک آزاری، این افراد را بدون ایجاد حساسیت از نوزاد دور کردیم و نوزاد تحت نظر بهزیستی به بخش منتقل شد.

او ادامه داد: بعد از ایجاد امنیت برای کودک در مرحله بعدی پزشکی قانونی و مددکار اجتماعی را در جریان موضوع قرار دادیم و تا طی شدن مراحل قانونی بدون اینکه حساسیتی ایجاد شود والدین کودک را از فرزندشان دور کردیم.

مشکلات اقتصادی پدر آرمان این حدس را تقویت می‌کند که شاید ناتوانی در نگهداری کودک منجر به کودک آزاری شده است، اما   سزاوار این فرضیه را نمی‌پذیرد و می‌گوید که فقرمالی نمی‌تواند باعث چنین اقدامی شود: «بیماران زیادی داشته ام که والدینشان با وجود فقر همه چیز خود را برای بهبود فرزند معلول‌شان فروخته اند و به نظر من مسائل مالی توجیه کننده چنین حوادثی که به صورت مستمر اتفاق می‌افتد نمی‌تواند باشد.»

این فوق تخصص مراقبت‌های ویژه کودکان معتقد است: موارد کودک آزاری که به صورت مستمر اتفاق می‌افتد از بیماری‌های روحی و روانی نشئت می‌گیرد و توصیه کرد که در صورت اثبات آزار و اذیت آرمان حتما از نزدیکانش تست روان پزشکی گرفته شود.

او درباره موارد مشابه کودک آزاری که طی سال‌های طبابتش در حوزه کودکان دیده است بیان کرد: سال گذشته دو کودک خردسال که مورد آزار و اذیت قرار گرفته تحت ویزیت من بودند که متأسفانه دچار خون ریزی مغزی شده بودند که یکی از آن‌ها به دلیل شدت صدمه وارده فوت کرد. در سایر بیمارستان‌ها نیز با توجه به تخصص کاری‌ای که دارند موارد متفاوتی بستری می‌شوند، به عنوان مثال در بیمارستان امام رضا (ع) بیشتر کودکان با مسمومیت‌های عمدی را مشاهده می‌کنید که ناشی از خوراندن متادون یا در دست قرار داشتن این ماده برای کودک بوده است.

بررسی‌های اولیه پزشکی قانونی و بهزیستی بجنورد برخلاف ادعا‌های پدر آرمان که می‌گوید نوزادش از دو ماهگی بیماری پوستی داشته نشان دهنده کودک آزاری است. فرضیه‌ای که حالا باید از سوی مددکاران اورژانس اجتماعی بهزیستی پیگیری شود تا اقدامات قضائی مناسب در این باره صورت گیرد.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!

استرداد کلیه اموال و بدهی‌های بابک زنجانی حتی بیش از میزان محکومیت و خسارت، موجب استحقاق وی در استفاده از ارفاقات قانونی موضوع ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی و تبدیل مجازات اعدام به ۲۰ سال حبس شد.

میزان در خبری نوشت: برخورد با مفسدان اقتصادی و عوامل اصلی فساد و صیانت از بیت‌المال یکی از وظایف مهم قوه قضائیه در عرصه مبارزه با فساد و حمایت از حقوق عامه است.

در همین راستا پرونده «بابک زنجانی» از پرونده‌های بسیار مهم قوه قضائیه در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی در یک دهه گذشته بود که با تلاش‌های مجموعه دستگاه قضا و همکاری نیروهای اطلاعاتی و امنیتی پس از ده سال در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید.

باتوجه به اینکه استرداد اموال و بدهی‌های بابک زنجانی به قیمت ارزی و به نرخ روز انجام شده و حتی میزان اموال مسترد شده، بیش از مبلغ محکومیت و بدهی وی بوده، همین امر موجب شد حکم اعدام او با استفاده از ارفاقات قانونی موضوع ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی به ۲۰ سال حبس تبدیل شود.

شروع رسیدگی به پرونده بابک زنجانی

دریافت گزارشی از سوی بانک مرکزی و شرکت ملی نفت، در سال ۱۳۹۱ در رابطه با اخذ مبلغ قابل توجهی ارز از بانک مرکزی و عدم بازپرداخت کامل آن و فروش مبلغ قابل توجهی ارز در بازار آزاد و همچنین عدم بازپرداخت مابه‌ازای مبلغ نفت دریافتی، نقطه شروع پیگیری پرونده بابک زنجانی در قوه قضائیه بود.

پس از بررسی گزارش از سوی مراجع قضائی، بابک زنجانی با نام کامل «بابک مرتضی زنجانی» در تاریخ نهم دی ماه سال ۱۳۹۲، بازداشت شد.

رسیدگی به پرونده «بابک زنجانی»

پس از بررسی گزارش‌های واصله و انجام تحقیقات مقدماتی، دی ماه سال ۱۳۹۳، قرار مجرمیت بابک زنجانی صادر شد و کیفرخواست ۲۳۷ صفحه‌ای برای متهم صادر شد. پس از صدور کیفرخواست، پرونده جهت بررسی و صدور حکم به دادگاه انقلاب اسلامی ارجاع شد.

اتهام‌های بابک زنجانی بر اساس کیفرخواست صادره: افساد فی‌الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی با رهبری شبکه سازمان یافته، استفاده از سند مجعول، پولشویی کلان و عمده با علم به مؤثر بودن و ضربه زدن به نظام اقتصادی کشور، کلاهبرداری گسترده از چند بانک و وزارت نفت، جعل ۲۴ فقره اسناد بانکی و پولشویی به مبلغ ۱ میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو و نشر اکاذیب، بود.

احکام صادره برای پرونده بابک زنجانی

رسیدگی به پرونده و اتهامات بابک زنجانی، از مهرماه ۱۳۹۴ در دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی آغاز شد و بعد از برگزاری ۲۶ جلسه، در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۴ به پایان رسید.

حکم دادگاه انقلاب به اعدام، رد مال و جزای نقدی

اسفندماه ۱۳۹۴ حکم بابک زنجانی مبنی بر محکومیت وی به اعدام، رد مال به شاکی (شرکت ملی نفت ایران) و جزای نقدی معادل یک چهارم مبلغ پولشویی، صادر شد.

تأیید حکم اعدام در دیوان‌عالی کشور با شرط تخفیف در صورت رد اموال

پس از صدور حکم، وکیل بابک زنجانی در مهلت قانونی نسبت به حکم صادره اعتراض کرد و پرونده اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ به دیوان‌عالی کشور رفت.

نهایتاً در آذرماه ۱۳۹۵ حکم اعدام بابک زنجانی از سوی دیوان‌عالی کشور تأیید شد، البته با این قید که اگر محکوم‌علیه، کلیه اموال را مسترد کند و خسارات را جبران کند، می‌تواند از ارفاقات قانونی ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی بهره‌مند شود.

در دادنامه صادره از دیوان‌عالی کشور آمده است: «بدیهی است در صورت استرداد اموال و جبران خسارات وارده و اظهار ندامت و پشیمانی و توبه، محکوم علیه استحقاق برخورداری از مقررات ذیل ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی را خواهد داشت»

پس از اعلام نظر دیوان‌عالی کشور، توجه دستگاه قضائی بر بازگرداندن اموال «بابک زنجانی» متمرکز شد.

پس از صدور این حکم، در این مرحله، بابک زنجانی اعلام کرد در کشورهای مختلف مبالغ ارزی دارد و اسنادی هم در این رابطه ارائه کرد، اما تحقیقات مراجف ذی‌صلاح نشان داد این ادعا صحیح نبوده و هم موضوع برگرداندن اموال به نتیجه نرسید.

بعد از آن، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی نیز برای استرداد اموال بابک زنجانی به کشور تلاش‌هایی انجام دادند و حتی مدت زمان طولانی در عین اینکه با تأکید قضائی متهم همچنان در زندان نگهداری می‌شد در اختیار دستگاه اطلاعاتی قرار گرفت، اما باز هم، استرداد وجوه محقق نشد و اموال شناسایی‌شده از متهم نیز، تکافوی بدهی وی و خسارات مرتبط با آن را نمی‌داد.

در مرحله بعد، جمعی از اشخاص یک دستگاه مسئول به دستگاه قضا اعلام کردند، برای شناسایی و بازگرداندن اموال «بابک زنجانی» کار جدیدی را آغاز خواهند کرد و رئیس قوه قضائیه با تعیین یک اولتیماتوم با این موضوع موافقت کرد و مهلت زمانی مشخصی برای این کار تعیین شد تا اگر باز هم اموالی از سوی محکوم مسترد نشد حکم قطعی و قانونی در مورد او اجرایی شود.

مدت تعیین‌شده برای بازگرداندن اموال «بابک زنجانی» یک بار دیگر از سوی رئیس قوه قضائیه تمدید شد؛ تا اینکه، بابک زنجانی اعلام کرد قصد همکاری دارد و نشانه‌هایی از صداقت او آشکار شد و اموال قابل‌توجهی را در خارج از کشور معرفی کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه (۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۲)، این خبر را اعلام کرد که در نتیجه تلاش‌های همه بخش‌های ذی‌ربط، اموال «بابک زنجانی» در خارج از کشور شناسایی و به تهران منتقل شد.

رئیس کل بانک مرکزی نیز در روز اول اسفندماه این خبر را تأیید کرد و گفت: اموال بازگردانده شده بابک زنجانی که به‌صورت دارایی‌های ارزی است، تماماً به خزانه بانک مرکزی منتقل شده است؛ بنابراین بدهی زنجانی به مبلغ یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تسویه شد و این اموال به عنوان پشتوانه پولی کشور به خزانه بانک مرکزی بازگشت.

مجموعاً، ارزش دارایی‌های وارد شده بابک زنجانی به کشور با احتساب اموال قبلی مصادره شده، از کل مبلغ بدهی وی و خسارات وارده بیشتر بود.

تبدیل اعدام به ۲۰ سال حبس با اعمال ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی

به همین دلیل، از آنجا که استرداد اموال و بدهی‌های بابک زنجانی به قیمت ارزی و حتی بیش از میزان مبلغ محکومیت و بدهی وی بود، همین امر موجب شد حکم اعدام او مشمول استفاده از ارفاقات قانونی موضوع ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی شود.

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری (۱۱ اردیبهشت‌ماه) در این رابطه گفت: با گزارش مقامات ذی‌صلاح در مورد استرداد اموال، درخواست تخفیف مجازات «بابک زنجانی» از سوی دادگستری استان تهران مطرح شد و با تائید رئیس قوه قضائیه و موافقت رهبر انقلاب حکم اعدام وی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

به این نحو یکی دیگر از پرونده‌های قوه قضائیه در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی و بازگرداندن اموال بیت‌المال در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید.

دیگر خبرها

  • ۵۰۰بوکس سیگار قاچاق در اردبیل کشف شد/جریمه ۴ میلیارد ریالی قاچاقی
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • کشف سیگار خارجی قاچاق در مراغه
  • گروگانگیری ۳۰ روزه برای اخاذی ۱۰ میلیاردی | راز ناپدید شدن یک ماهه جوان گمشده فاش شد
  • ماجرای قتل غزاله و اعدام آرمان؛ رابطه‌ای بی فرجام
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان